(0x)

Dárkový koš Cataluña

  • Dárkové koše : Ano
  • Dárky : Ano
  • Delikatesní koše : Ano
  • Koše s alkoholem : Ano

V dárkovém koši Cataluña se můžete těšit na: Miguel Torres Mas la Plana – je 100 % Cabernet Sauvignon pocházející z Bordeaux s maximálním obsahem alkoholu 13,5 %. Jedná se o vynikající víno delikátní vůně… Více

Dostupnost: Nedostupné

Podobné produkty


SKLADEM Ihned k odběru
SKLADEM Ihned k odběru
SKLADEM Ihned k odběru
Podrobný popis produktu

dárkovém koši Cataluña se můžete těšit na:

  • Miguel Torres Mas la Plana – je 100 % Cabernet Sauvignon pocházející z Bordeaux s maximálním obsahem alkoholu 13,5 %. Jedná se o vynikající víno delikátní vůně i chutě. Má sytou barvu s odstíny sherry a nádechem mahagonu. Nejlépe si toto víno vychutnáte s masem a především se zvěřinou. Buket je elegantní, rafinovaný a intenzivní s jemnými nádechy brusinek, sherry a lanýžů. Víno Mas la Plana zrálo 18 měsíců ve francouzských dubových sudech, ve vůni ucítíte vanilku, v chuti zase kakao, kávu a výrazné třísloviny. Jde o velmi plné a harmonické víno s dlouhým zakončením, které získalo celou řadu ocenění.
  • Miguel Torres Mas Borrás – je Pinot Noir pocházející z Penedés a Kalifornie s obsahem alkoholu 13 %. Jedná se o víno rubínové barvy s mahagonovým zabarvením, které stárlo 9 měsíců v amerických a francouzských dubových sudech. Mas Borrás má velmi intenzivní pro Pinot Noir typické aroma fialek a pomerančových květů. V pozadí ucítíte kakao, rybíz, granátové jablko. Jde o skutečně lahodné víno s nasládlými tříslovinami a stopami bylin, lanýžů, koření, kouře a vanilky s dlouhým a smyslným závěrem. Nejlépe si toto noblesní víno vychutnáte s pečení, dušenou šunkou či krémovými sýry.
  • Miguel Torres Fransola Sauvignon blanc – je složeno z 90 % Sauvignon blanc a 10 % tradiční katalánské bílé révy Parellada. Víno Fransola získalo své jméno podle vinice, odkud pochází. Toto víno je fermentováno v nových amerických barrique sudech a následně další 4 měsíce v sudech.  Buket tohoto vína je intenzivní a smyslný s aroma po tropickém ovoci, fíkových stromech se  stopami máty. V ústech je plné a zakulacené s excelentní strukturou, nejlépe si toto delikátní víno vychutnáte s lehkými rybími a drůbežími pokrmy, mořskými plody, chřestem a humry. Toto víno získalo celou řadu ocenění, optimální teplota pro servírování je 8 °C – 10 °C.
  • Mandle kůrovky - dnes je už poměrně dobře zmapováno to, že mandle jsou velmi zdravé. Jedna jejich hrst obsahuje zhruba 20 různých flavonoidů, které pomáhají v prevenci proti nemocem srdcí a cév. Pražené mandle kůrovky praží již léta ve výrobně v Újezdě nad Lesy manželé Kůrovi. Jejich mandle jsou vynikající chuťovkou k vínu.
  • Didden chutney z lesního ovoce - příjemně pikantní kyselost lesního ovoce vyváží tučnost foie gras nebo masitých terin.
  • Godard Rilletes d´Oie 65 g – lahodná chuť husích škvarečků s konzistencí připomínající maso ve vlastní šťávě. Jde o vynikající masovou pomazánku, která byla připravována pomalým dušením masa ve vlastní šťávě.
  • Pierre Laguilhon Terrine de Champagne 65 g - Terrine de champagne je u nás poměrně málo známá pochoutka, jejíž název francouzsky znamená "venkovská sekaná". Jedná se o velmi kvalitní paštiku, která se skládá z různých druhů masa a je vhodná zejména k červeným vínům. Výrobcem je francouzská firma Pierre Laguilhon, nositel řady ocenění za kvalitu s tradicí od roku 1957.
Vaše hodnocení Přidat hodnocení
Uživatelská recenze
Celkové hodnocení